Wanilia skrywa wiele tajemnic i równie wiele przybiera postaci. Ta najczystsza forma... Laska wanilii Łatwa w użyciu, pyszna i intensywna... Pasta waniliowa Aromatyczna, płynna z ziarenkami... Ekstrakt z wanilii Delikatna, słodka z ziarenkami... Cukier z wanilią Sprawdź je wszystkie i wybierz tę najlepszą dla Ciebie.
Strąki wanilii zebrane prosto z pnączy przechodzą proces suszenia i wygrzewania na słońcu. Starannie wyselekcjonowane laski zachowują naturalną świeżość, mięsistość oraz kwintesencję smaku.
Powstaje z aromatycznych strąków wanilii. Ma formę gładkiego żelu umieszczonego np. w wygodnej tubce lub słoiczku. Aromatyzuje, nadając skoncentrowany, esencjonalny i intensywny waniliowy smak. Z łatwością zastępuje laskę wanilii, kusząc bursztynową barwą i bogactwem ziarenek wanilii. Doskonale rozprowadza się w ciastach, kremach oraz wszelkich potrawach o płynnej konsystencji.
Esencja waniliowego smaku i aromatu w klasycznej postaci. Dzięki intensywnemu smakowi i łatwości użycia ekstrakty waniliowe są chyba najpowszechniej spotykaną postacią wanilii. Sporządza się je na bazie syropu lub alkoholu i wzbogaca ziarenkami wanilii. Każda kropla ekstraktu zawiera bogactwo waniliowej mocy. Płynna konsystencja sprawia, że ekstrakty doskonale rozprowadzają się w ciastach i deserach.
Delikatna konsystencja cukru miesza się tu ze szlachetnym smakiem wanilii, tworząc perfekcyjną kompozycję smaków. Dzięki sypkiej konsystencji cukru z wanilią można go z łatwością dodawać zarówno do suchych, jak i płynnych składników ciasta. Zawartość szlachetnej wanilii, ziarenek i ekstraktu z wanilii nadaje wypiekom, deserom czy bitej śmietanie niepowtarzalną nutę smakową.
Wypieki
Wypieki
Wypieki
Wypieki