Zagniecione składniki na ciasto kruche możemy pozostawić na noc w lodówce - należy użyć zimnych składników. Ciasto owijamy folią spożywczą i przechowujemy w lodówce. Następnego dnia ciasto należy ponownie zagnieść i dalej postępować według przepisu.
Wypieki
Pomysły na pieczenie, gotowanie i desery to nasza pasja – chcemy się nimi z Wami podzielić. Zapisz się bezpłatnie do naszego newslettera.
* Wymagane pola
Szczegółowe informacje znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Zapisując się do newslettera akceptujesz jego regulamin. Podając adres e-mail wyrażasz zgodę na otrzymywanie treści marketingowych w postaci newslettera pocztą elektroniczną od Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. (administratora danych osobowych z siedzibą w Gdańsku, ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk). Zgodę możesz wycofać w każdym momencie bez podawania przyczyny. Więcej informacji dotyczących przetwarzania przez nas Państwa danych osobowych, w tym informacje o przysługujących Państwu prawach, znajdziesz w Wysyłka Newslettera